menu

Door de jaren heen hebben wij een aantal exclusieve werkstukken mogen produceren, deze zijn dan ook in de media terecht gekomen. Graag delen wij deze met u om een goed beeld te scheppen voor wat er zoal in ons bereik ligt. Vier grote fietsen voor WK baan wielrennen blijven in Apeldoorn Tennis Classics Smederij levert reusachtig kunststukje.

Joods monument Apeldoorn

Untitled-1

Dinsdag 21 januari 2014 is op sbs6 in de late editie aandacht besteed aan het Joodse monument waar Smederij Averink aan heeft meegewerkt. Na 7 min en 30 seconden begint het stukje over het monument. Bekijk hier de video

Lees Verder...

Smederij levert reusachtig kunststukje

026

,,Kun je er zo eentje maken, maar dan van zes meter,” vroeg een ambtenaar van de gemeentelijke afdeling Groen, Natuur en Landschap GNL eerder dit jaar. Hij hield een tuinschepje omhoog. Smid Jos Averink (53) keek ernaar en knikte. ,,Ja hoor, geen probleem, doen we.”

Lees Verder...

Tennis Classics

image-3212582

Organisator Jacco Eltingh heeft gistermiddag de aftrap verzorgt van het evenement ‘Apeldoorn gaat tennissen’ (AFAS Tennis Classics). Hij onthulde een beeld van een tennisracket op een grote rotonde in Apeldoorn.

Lees Verder...

Vier grote fietsen voor WK baan wielrennen blijven in Apeldoorn

image-3216146

De vier grote fietsen die als promotie voor het WK baanwielrennen in Apeldoorn staan opgesteld blijven binnen de gemeentegrenzen.

Lees Verder...